Blogi

10.4.2018

Valtavasta lumen määrästä huolimatta kevät tekee tuloaan ja kesän näyttelyt lähenevät. Juukan ryhmänäyttelyssä käytiin jo maaliskuussa Pepin ja Amberin kanssa.Pepille näyttely oli ensimmäinen, kaikuva halli, uusi tilanne ja tilannetta itsekkin jännittävä handleri saivat nuoren ensikertalaisen pelleilemään pöydällä,mm haukahti tuomarille. Peppi liikkui kauniisti ja käyttäytyi muutenkin suhteellisen hyvin koko reissun ja näyttelyssä olo ajan. Arvosanaksi Peppi sai EVA:n (ei voida arvostella) ja vaikkakin ei voida arvostella, niin arvostelu oli hyvä. :) Amber oli luokkansa kolmas ja sai ERI:n. Vaikka ei mennyt reissu niinkuin elokuvissa, niin mehän ei tästä lannistuta ja jatketaan samaan malliin kun tähänkin asti. Mennään jos siltä tuntuu ja jos ei tunnu niin jäädään kotiin. Vakavastihan tätä harrastusta on turha ottaa.  :)

 Koiria ilmoiteltu useampaan näyttelyyn toukokuulle, ensimmäisenä Posion ryhmänäyttely 5.5. Kesäkuussa odottaa corgien erikoisnäyttely ja heinäkuussa suuntaamme näyttelyyn Viron puolelle. Toivottavasti koirat saavat karvansa takaisin ennen näyttelykautta, jokainen tiputtanut karvaansa enemmän tai vähemmän ja Mirracoattia kuluu.. :) Niinhän sitä kyllä sanotaan, että ei ole koiraa karvoihin katsominen (varsinkaan jos sitä ei ole :) ). 

Luonnetestikalenteria silmäilty myös sillä silmällä, josko löytyisi sopiva aika ja paikka niin voisi sielläkin pyörähtää tämän vuoden aikana ainakin Amberin kanssa. 

Muitakin suunnitelmia on sinne,tänne ja tuonne, huomaa kyllä nyt kun äitiyslomalla on ja aikaa enemmän niin ajatukset poukkoilee vähän joka suuntaan ja suunnitelmia on paljon enemmän kuin resursseja niitä toteuttaa, mutta katsotaan mitä keksitään. 

Svante miettii tippunutta turkkiaan.
Svante miettii tippunutta turkkiaan.